STEM Women Awards 2020
STEM Women Awards 2020. Autor: Pexels. 2020. Llicència: BY-SA.

Les noies són una minoria en les carreres universitàries STEM (Científiques, tecnològiques, enginyeries o matemàtiques) i aquesta bretxa digital de gènere fa que només un 8% de dones ocupi llocs de treball especialitzats en les TIC, segons dades del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).

Per a pal·liar aquesta situació, des de l'STEM Women Congress impulsen els STEM Women Awards 2020, que premiaran les millors iniciatives d'empreses privades, fundacions o altres entitats que lluitin per a trencar la bretxa de gènere en els sectors STEM.

Els premis estan dirigits a empreses, start-ups, fundacions o entitats públiques i tenen com a objectiu posar en valor les bones pràctiques per a motivar el talent STEM en les organitzacions. 

Les iniciatives que es vulguin presentar, hauran de lliurar un projecte que hagin impulsat i que treballi per a captar i motivar el talent femení STEM en l'empresa, o que contribueixi a potenciar l'interès per les STEM entre les més joves.

Les bases estan disponibles a través d'aquest enllaç. És necessari omplir aquest formulari per a presentar una candidatura.