El pròxim dimecres 20 de setembre, de 12 a 13.30 hores, es dinamitzarà una nova trobada virtual sobre experiència ciutadana per a les persones de la Xarxa Punt TIC. Reserva la data!

Imatge de trobada virtual
Imatge de trobada virtual. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Des de la Xarxa Punt TIC, es dona la benvinguda al mes de setembre amb una nova trobada virtual. Aquest cop, el tema central serà l’experiència ciutadana. La sessió en línia, que s’impartirà el pròxim dimecres 20 de setembre, de 12 a 13.30 hores, comptarà amb la dinamització de dues formadores de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, des de fa un any, la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat de Catalunya organitza tallers d’aprenentatge dirigits a la ciutadania relacionats amb l’ús de les eines més habituals per a relacionar-se amb l’administració pública, com un taller sobre l’IdCat mòbil. Més de 800 persones han format part de la iniciativa.

En aquest marc, la nova trobada virtual buscarà generar sinergies i afavorir una col·laboració entre la Xarxa Punt TIC i la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana per a ampliar el perfil i l’abast de les persones a qui es pot formar. Durant la nova trobada virtual, dues formadores de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, que imparteixen habitualment els tallers d’aprenentatge, presentaran els continguts i els materials. També, es comentarà de manera col·lectiva com es poden oferir els tallers d'aprenentatge a les persones usuàries de la Xarxa Punt TIC.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.