La jornada es farà el pròxim dijous 4 de maig, de 9.30 a 13.30 hores, a l’Oficina Jove i parlarà sobre les experiències dels Punt TIC i les accions contra les bretxes digitals. Apunta-t’hi!

Vista Tàrrega
Vista Tàrrega. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 4 de maig, la Xarxa Punt TIC viatjarà a Tàrrega. Així doncs, la jornada es farà de 9.30 a 13.30 hores a l’Oficina Jove (Carrer de la Solana, 6). En concret, la trobada presencial es dividirà en dues grans seccions. El primer àmbit girarà al voltant de les experiències dels Punt TIC. En aquest sentit, es parlarà de com es treballa per a garantir la capacitació digital i la inclusió digital de la ciutadania des de la Xarxa Punt TIC i es posarà el focus en la diversitat de serveis de dinamització social digital que vetllen per a permetre l’accés, l’aprenentatge i la creació de qualitat amb les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. Aquesta secció comptarà amb la presentació de diversos projectes de la Xarxa Punt TIC i amb un col·loqui obert entre les persones ponents i les persones assistents de la trobada territorial a Tàrrega.

El segon àmbit girarà al voltant de les accions contra les bretxes digitals. En aquesta línia, es parlarà de la vegueria de Lleida i de com s’estan detectant les necessitats concretes d’aquest territori, de com s’estan abordant els reptes des de les administracions públiques i de com s’estan aprofitant les oportunitats per a millorar la qualitat de vida de les persones. Diverses administracions públiques participaran en aquesta secció, que comptarà amb un col·loqui obert entre les persones ponents i les persones assistents.

En essència, la trobada presencial gaudirà de l’acollida del Punt Òmnia gòTIC de Tàrrega, el punt amfitrió de la jornada, que des de l’any 2001 i de la mà del seu dinamitzador Ramon Oromí Farré treballa per la inclusió digital de la ciutadania. El Punt Òmnia gòTIC és el servei de formació i divulgació tecnològica de l’Ajuntament de Tàrrega. Des de fa més de vint anys, treballa per a acostar les tecnologies de la informació i de la comunicació als veïns i a les veïnes del municipi, de la comarca i de la vegueria. El servei de formació i divulgació tecnològica de l’Ajuntament de Tàrrega impulsa l’alfabetització digital i la transformació digital a través d’experiències d’aprenentatge i d’experimentació tecnològica i digital gratuïtes i obertes a tothom.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.