Fins al pròxim divendres 15 de desembre, la convocatòria està oberta a empreses, universitats, institucions i grups de recerca, tant del sector públic com del sector privat. Llegeix els detalls!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2019. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

La Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa, la Blanquerna-Universitat Ramon Llull i la Universitat Oberta de Catalunya han posat en marxa la quarta edició del Congrés de Competències Digitals. Enguany, la transformadora trobada, que es farà el pròxim dimecres 10 d’abril en format híbrid, serà una nova oportunitat per a reflexionar i per a debatre al voltant de l’empoderament digital de la ciutadania sota el lema 'Autonomia digital al llarg de la vida'.

En aquest sentit, la quarta edició del Congrés de Competències Digitals ha obert recentment el termini de presentació de propostes amb l’objectiu de rebre el màxim nombre d’iniciatives innovadores centrades en la persona que impactin i que fomentin l’adquisició i la millora de les competències digitals al llarg de la vida. En concret, la convocatòria està oberta a empreses, universitats, institucions i grups de recerca, tant del sector públic com del sector privat i tant de l’àmbit local com de l’àmbit internacional. Així doncs, la quarta edició del Congrés de Competències Digitals busca projectes, iniciatives i bones pràctiques vinculades a la recerca, iniciatives que mostrin l’estat de l’art amb evidència empírica: estudis i projectes de recerca, entre altres, vinculades a l’equitat digital, iniciatives que mostrin una perspectiva inclusiva i un treball de lluita contra la bretxa digital: projectes en nínxols específics, edatisme digital, gènere, renda i nova ruralitat, entre altres, i vinculades a les bones pràctiques, iniciatives d’acompanyament i d’itineraris de capacitació, d’ecosistema: projectes col·laboratius, multiterritorials i d’impacte massiu, entre altres, i d’avaluació de resultats.

La data límit per a presentar les propostes és el pròxim divendres 15 de desembre, a les 23.59 hores.

Les persones interessades a participar-hi poden fer-ho en aquest enllaç en línia.