Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió informativa sobre la convocatòria de Red.es per a projectes d'ocupació jove

Publicat el 09/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Programa "Profesionales Digitales Empleo Joven"
Programa "Profesionales Digitales Empleo Joven", per Programa "Profesionales Digitales Empleo Joven". Llicència: Tots els drets reservats

Dimarts 14 de febrer, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital acollirà la sessió informativa sobre el programa "Profesionales Digitales Empleo Joven", que està dotat de 20 milions d'euros en ajuts a entitats que desenvolupin projectes integrals d’ocupació en l'àmbit de les TIC i de l'Economia Digital.

Aquesta iniciativa oferirà als i a les joves en situació d'atur del Sistema Nacional de Garantia Juvenil una formació orientada a la indústria digital i els nous models de negoci, i facilitarà el seu accés a llocs de treball que impulsin la transformació digital de les empreses.

La convocatòria d'ajuts, oberta fins al 9 de març, està finançada pel Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital a través del Fons Social Europeu, dins del període de programació 2014-2020 i amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil.

L'objectiu de la convocatòria és donar resposta a la demanda creixent de perfils professionals que impulsen la transformació digital de les empreses i afavoreix la formació de joves en habilitats i competències més demandades i la inserció al mercat de treball.

Jornada informativa a Catalunya, el 14 de febrer

El Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, a través de l'entitat pública Red.es, ha organitzat amb la Generalitat de Catalunya, una jornada per informar dels ajuts del Programa "Profesionales Digitales Empleo Joven". Es durà a terme el dia 14 de febrer a les Instal·lacions de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital: Carrer de Salvador Espriu 45-51 (Polígon Pedrosa), L'Hospitalet de Llobregat. Serà de 10.00 a 12.00 hores.

La jornada anirà a càrrec de Ricard Faura, cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, i Laura Bujanda, de la Direcció d'Economia Digital de Red.es. L'objectiu és explicar a empreses, associacions i fundacions com poden beneficiar-se dels 13.500.000 € d'ajudes (corresponents al grup de regions en què es troba Catalunya), per desenvolupar projectes integrals d'ocupació en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i l'Economia Digital.

Les persones interessades en assistir-hi poden obtenir més informació i inscriure-s'hi de manera gratuïta al portal www.profesionalesdigitales.es.

A la trobada es presentarà la convocatòria i es resoldran dubtes, i, si en acabar la reunió teniu més preguntes, comentaris o altres qüestions tindreu la possibilitat de fer una consulta individual als tècnics/tècniques del Programa.

Des de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital creuen que "és una bona oportunitat per conèixer un programa que posa en valor les accions que ja s'estan duent a terme des de Catalunya".

Per a més informació sobre els requeriments de les entitats beneficiaries, les modalitats d’ajuts, processos de selecció o terminis de sol·licitud podeu consultar: