Logotip del programa Beca.MOS
Logotip del programa Beca.MOS.

Dijous 21 de novembre la Fundació Esplai acollirà el Fòrum e-inclusió, que inclourà una sessió pràctica del programa Beca.MOS. Aquest programa ofereix als i les joves de 16 a 30 anys la possibilitat d'aconseguir la certificació MOS (Microsoft Office Specialist), amb l'objectiu de millorar la seva possibilitats de trobar feina. MOS és l’acreditació oficial de Microsoft per al paquet Office i la Fundación Esplai l’ofereix de forma totalment subvencionada a través del programa Beca.MOS.

La sessió que es realitzarà en el marc del Fòrum e-inclusió s'adreça a dinamitzadors/ores de telecentres i vol donar-los a conèixer les potencialitats del programa. La sessió inclourà una formació de dues hores i, tot seguit, els/les participants realitzaran l'examen. D'aquesta manera, coneixeran de primera mà tot el procés, que posteriorment podran oferir als participants dels seus telecentres.

La formació es desenvoluparà dijous 21 de novembre, de 10.00 a 13.00 hores, al Centre Esplai (Carrer Riu Anoia 42-54. El Prat de Llobregat). Per participar-hi cal ser dinamitzador/a d'un Punt TIC i tenir coneixements previs en l’ús de Word 2007 o Word 2010.

La inscripció es pot realitzar fins al 15 de novembre emplenant aquest formulari. Les places són limitades a 15 persones i es farà una selecció dels sol·licitants, donant prioritat a les persones menors de 30 anys.