Part del cartell del seminari "Joves promotors de la salut a través de les TIC"
Part del cartell del seminari "Joves promotors de la salut a través de les TIC".

Aquest esdeveniment tindrà lloc el 23 de desembre al Centre Esplai, el Prat de Llobregat. Anirà a càrrec del psicòleg i educador Jordi Bernabeu.

Atesa la realitat existent en relació al consum de drogues entre els i les més joves i les potencialitats del món de les TIC, amb aquest seminari volem desenvolupar accions de formació i reciclatge dels i de les professionals, agents de salut... que treballen en aquest camp i crear espais d'intercanvi i reflexió entre ells i elles. Els seminaris es basen en la importància de la participació activa de les persones joves, centrant el coneixement en ells i elles mateixos, ja que partim de la idea que ells i elles sí que saben de drogues i tenen estratègies per controlar.

En aquest enllaç podeu consultar el programa del seminari. La inscripció es pot fer emplenant aquest formulari.

Finalment, presentem una enquesta confidencial que es realitza amb l'objectiu de detectar aquelles inquietuds, necessitats concretes dels i les professionals que treballen amb joves en relació a la metodologia 2.0 i les estratègies de prevenció on els i les joves transformen el seu entorn a través de la tecnologia. Aplicant les TIC (Tecnologies de la Informació i la comunicació) d'una manera socioeducatiu i no merament instrumental, poden ser un mitjà reeixit.

Gràcies a la vostra participació, els resultats ens ajudaran a dissenyar / millorar accions formatives dirigides a professionals amb l'enfocament adequat a les seves preocupacions, necessitats i interessos professionals. Podeu respondra l'enquesta en aquest enllaç.