Alt Urgell en Xarxa
Alt Urgell en Xarxa.

El proper dilluns, 9 de maig, la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell acollirà un seminari per fomentar l’emprenedoria. L’activitat, que porta per títol “Aprenem a Emprendre”, forma part del cicle de conferències d’activació econòmica de les Terres de Lleida, que impulsen la Diputació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el suport del Fons Social Europeu i la col·laboració del Consell Comarcal a través del programa L’Alt Urgell en Xarxa.

El seminari estarà conduït per José M. Alonso, enginyer i professor coordinador del Grau d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat de Lleida (UdL). El temari abraçarà aspectes com ara l’esperit d’emprendre amb sentit de futur; la creació, el llançament i el creixement de l’empresa; el full de ruta a l’hora d’emprendre projectes; les fonts de finançament dels projectes d’emprenedoria; i les oportunitats de negoci a la comarca. L’acte es clourà amb un col·loqui.

El seminari es desenvoluparà dilluns de les 17:00 a 20:00 hores de la tarda. L’assistència és gratuïta, si bé cal confirmar-la prèviament al telèfon 973 35 57 98 o a l’adreça de correu electrònic telecentre[arrova]ccau.cat.