Els nou equips finalistes han passat per un procés de mentoratge i han comptat amb el suport del teixit empresarial de Sant Feliu de Llobregat per a fer realitat les idees. T’ho expliquem!

Imatge de Sant Feliu Talent
Imatge de Sant Feliu Talent. 2023. Tipus de lletra: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Llicència: Tots els drets reservats.

Sant Feliu de Llobregat ha impulsat la primera edició de Sant Feliu Talent, una iniciativa creada per la Fundació Talent Factory i impulsada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora entre l'alumnat de secundària de la ciutat. En concret, hi han participat més de 150 alumnes dels centres educatius Bon Salvador, Mare de Déu de la Mercè i Verge de la Salut de la localitat de Sant Feliu de Llobregat. Així doncs, la primera edició de Sant Feliu Talent ha comptat amb més d’una cinquantena d’idees de negoci presentades. D’aquestes, s’han seleccionat nou propostes finalistes.

Entre elles, hi ha aplicacions dirigides a millorar la salut mental juvenil i el benestar, aplicacions de control de la seguretat de les persones que circulen amb bicicleta, aplicacions d’intercanvi de roba, aplicacions per a l’optimització del temps d’espera als centres de salut, aplicacions per a la recerca de feina o aplicacions per a cercar allotjament en altres ciutats. La iniciativa també ha comptat amb projectes relacionats amb la promoció del comerç local, entre altres. Els nou equips finalistes han passat per un procés de mentoratge i han comptat amb el suport del teixit empresarial local per a desenvolupar les seves idees i elaborar el seu pla d’empresa. Prèviament, van assistir a unes sessions formatives per a aprendre a identificar idees de negoci i a detectar nínxols de mercat. Finalment, els equips guanyadors han estat Happy Schools (1r premi), Let Me Help U (2n premi), Secubici (2n premi), Job City (3r premi), Closet Friends (3r premi) i Busca el que trobes (3r premi).