El Punt TIC Sant Feliu Innova ha celebrat el passat 4 de febrer la presentació del servei Wifi4EU Sant Feliu. Gràcies a aquesta iniciativa es pot accedir a Internet des de diferents punts de Sant Feliu i navegar de forma ràpida i segura.

Imatge punt d'accés WiFi gratuït
Imatge punt d'accés WiFi gratuït. 2018. Tipus de lletra: Freepik. Llicència: BY-SA.

La Xarxa Wifi4EU és un projecte europeu que té una durada prevista de tres anys. La iniciativa es va posar en marxa el passat 4 de febrer i serveix per a posar la tecnologia al servei dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu d'una forma segura i encriptada. Això vol dir que no es recolliran dades amb objectius comercials ni s'establirà cap límit en el temps d'ús de la xarxa.

El Punt TIC Sant Feliu Innova, al Parc de la Torre del Roser, serà un dels diset punts de connexió que tindrà la ciutat. Suposaran connexió a internet pública, gratuïta i oberta a tothom amb una amplada d'1 Gbps, a repartir entre totes les persones connectades en aquell moment. La velocitat mínima de descarrega per persona depèn del nombre de persones connectades, la senyal de ràdio que hi hagi en la ubicació especifica, la cobertura o el tipus de dispositiu, entre d'altres. Tot i així, la durada de la connexió i el volum de les dades són il·limitades.

Racó WiFi a la Torre del Roser

La utilització d'aquest Racó Wi-Fi és lliure per a tots els usuaris i usuàries que estiguin registrats a l'aplicació telemàtica de la xarxa "Sant Feliu On Line". L'alta a l'aplicació es pot sol·licitar al personal dinamitzador del Punt TIC. Aquesta xarxa inalàmbrica va lligada als horaris de funcionament del Punt TIC.