Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

“Roda d'homes contra la violència de gènere”, excel·lent iniciativa de l'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

Publicat el 14/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Busquem homes de veritat
Busquem homes de veritat, per Òmnia Santa Coloma de Cervelló. 2015. Llicència: BY

Diverses ciutat catalanes organitzen durant aquest 2015 convocatòries d'homes en contra de les violències de gènere. A Santa Coloma de Cervelló, el Punt Òmnia es suma a la iniciativa amb un acte el proper 21 d'octubre.
 

La 1a Roda d'Homes Contra la Violència Masclista també està organitzada per l'Ajuntament amb el suport d'Homes Igualitaris de Catalunya i l'Associació de Dones pels 4 Cantons. Durant l'acte, els homes composaran una roda davant d'un gran llaç blanc i espelmes, es llegirà un manifest i es realitzarà un minut de silenci, en record de les dones víctimes.

La cita, sota el lema “Visquem sense violència i trenquem el silenci”, tindrà lloc a la Plaça del Pi Tallat de Santa Coloma de Cervelló entre les 20 i les 20.30h. Els organitzadors volen d'aquesta forma posicionar-se públicament contra la violència masclista i fer visible als ulls de la societat que molts homes treballen i s'impliquen activament en la lluita per la igualtat i contra la violència masclista. L'acte busca també sumar més homes de cara a la manifestació contra la violència de gènere del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Contra les Dones.