Debat de la Jornada #èTIC
Debat de la Jornada #èTIC.

Tant si no vas poder assistir a la Jornada com si vols reprendre el que van debatre els ponents, ho pots fer a través d'aquests vídeos complets dels debats.

El primer debat va ser sobre privacitat i ús de les dades, on els ponents van ser s srs. Luís Àngel Fernàndez Hermana i Manuel Martínez Ribas moderats pel sr. Jordi Graells.

 

El segon debat va girar al voltant de la tecnologia i la transformació de l'ésser humà. Els ponents van ser els srs. Albert Cortina i Ramon López de Mantaras moderats en aquesta ocasió pel sr. Ricard Faura.

 

El tercer dels debats va ser vinculat a l'ensenyament i es va titular: El naixement dels orfes digitals. Aquest títol ja va ser motiu de debat entre els ponents que van ser els srs. Francis Pisani i Jordi Adell moderats en aquesta ocasió pel sr. Jordi Vivancos.

 

Finalment, el darrer debat va donar-se al voltant de la tecnoconsciència i el van protagonitzar els srs. Marc Vidal i Albert Cañigueral moderats pel sr. Jesús Martínez.

 

Si vols saber més sobre la Jornada, els ponents i els temes que s'han debatut en aquesta ocasió recorda que hi ha un web específic on anem difonent continguts relacionats amb l'ètica i la tecnologia: l'#èTIC.