Web de Dones en Xarxa
Web de Dones en Xarxa. Tipus de lletra: Web de Dones en Xarxa.

La cita és el proper 19 de novembre. Aquestes jornades volen ser la culminació tot una dècada de treball de l'entitat Dones en Xarxa en pro de l'ús de la tecnologia com a element clau per a oferir més oportunitats de desenvolupament personal, social i professional de les dones.

 comptarà amb la presència d'un bon gruix de dones que han desenvolupat amb èxit les seves carreres professionals, en un àmbit tecnológic: empresaries, emprenedores socials i càrrecs directius de grans empreses. Totes elles aportaran a les persones assistents el seu coneixement i experiència, de la mateixa manera que Dones en Xarxaaportarà i promourà el talent i la innovació necessària per tal d'aconseguir que la convocatòria sigui tot un exit.

La proposta, que coincideix amb l'Smart City Expo, visualitzarà les oportunitats que la tecnologia ofereix a les dones. Es fomentarà la visió del potencial femení, l'expressió de l'opinió i el saber de les dones participants i la creació d'un espai més social on es reivindiqui el paper de les dones com a emprenedores que superen dificultats i generen oportunitats. L'objectiu és compartir coneixement i generar innovació.

Aviat estarà disponible més informació sobre la jornada #WomanLiderTIC, el programa, i el procediment per a fer les inscripcions. Mentrestant, us convidem a visitar el web de les organitzadores: Dones en Xarxa.