Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reserva la data: #WomanLiderTIC

Publicat el 23/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Web de Dones en Xarxa
Web de Dones en Xarxa. Font: Web de Dones en Xarxa

Dones en Xarxa, amb la col·laboració de Punt TIC, celebra les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC, amb el lema “Compartim coneixement, generem innovació”. L'event es podrà seguir a través de l'etiqueta #WomanLiderTIC.

La cita és el proper 19 de novembre. Aquestes jornades volen ser la culminació tot una dècada de treball de l'entitat Dones en Xarxa en pro de l'ús de la tecnologia com a element clau per a oferir més oportunitats de desenvolupament personal, social i professional de les dones.

 comptarà amb la presència d'un bon gruix de dones que han desenvolupat amb èxit les seves carreres professionals, en un àmbit tecnológic: empresaries, emprenedores socials i càrrecs directius de grans empreses. Totes elles aportaran a les persones assistents el seu coneixement i experiència, de la mateixa manera que Dones en Xarxaaportarà i promourà el talent i la innovació necessària per tal d'aconseguir que la convocatòria sigui tot un exit.

La proposta, que coincideix amb l'Smart City Expo, visualitzarà les oportunitats que la tecnologia ofereix a les dones. Es fomentarà la visió del potencial femení, l'expressió de l'opinió i el saber de les dones participants i la creació d'un espai més social on es reivindiqui el paper de les dones com a emprenedores que superen dificultats i generen oportunitats. L'objectiu és compartir coneixement i generar innovació.

Aviat estarà disponible més informació sobre la jornada #WomanLiderTIC, el programa, i el procediment per a fer les inscripcions. Mentrestant, us convidem a visitar el web de les organitzadores: Dones en Xarxa.