Mentores de la Technovation Girls donen consells a les nenes
Mentores de la Technovation Girls donen consells a les nenes. Autor: Associació Ciberespiral. 2020. Llicència: BY-SA.

Amb motiu del Dia Internacional de les Noies TIC, els equips de TechnovationCAT van presentar els seus projectes online i rebre el feedback de coaches professionals amb l'objectiu de millorar la comunicació del seu projecte de cara a la fase final.

L'esdeveniment va comptar amb coach professionals com Joana Barbany, Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Serratosa, Coordinador m4Social de la Taula del Tercer Sector i María José Lodeiros, SAP&ÉS OIP en Everis Coach experta de l'empresa HP.

Ara, els equips estan en la recta final i els mentors/es del projecte han volgut dedicar a les noies missatges encoratjadors i d'ànims. Els podeu trobar aquí.

Vols ser jutge de l'edició 2020 de la TechnovationCAT?

Els i les jutges brinden als equips comentaris constructius en línia per a felicitar-los pel seu ardu treball i donar consells sobre com millorar els seus dissenys i continuar aprenent. A més, les seves puntuacions ajuden a seleccionar les millors proposades Technovation Girls 2020

La TechnovationCAT ofereix una petita formació (20 minutos, online i en anglès) i diferents recursos ampliats que ajudaran a perfeccionar les vostres habilitats en valorar les presentacions dels equips. Aquí podeu registrar-vos.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar al l'equip organitzador a girls4change@ciberespiral.org o a través del canal de Telegram.