El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acompanya amb el coworking a emprenedors/es de l’entorn rural
El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acompanya amb el coworking a emprenedors/es de l’entorn rural. Autor: Consell Comarcal Ribera de l'Ebre. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

Des del passat mes d’abril de manera mensual, es realitzarà una nova activitat anomenada “Emprenedor/a: t’acompanyem amb el coworking” que, amb l’ajuda de sis tècnics de diferents àrees de l’ens comarcal d’àmbits com la dinamització econòmica, la dinamització rural o el suport informàtic i món digital, recolza a perfils de persones emprenedores amb una idea de projecte professional o amb pocs mesos d’experiència com a autònoms, a treballar en un espai de coworking i com aquesta forma de treballar els hi pot fer millorar professionalment.

Al juny, les sessions de l'activitat es realitzaran el divendres 21, dimecres 26 i divendres 28 de 9 a 14h. Els i les emprenedores participants formaran part de la comunitat de coworkers del projecte COEbreLAB així com de la xarxa de coworking rural COWOCAT_RURAL i de la xarxa de coworking de Catalunya COWOCAT.

            

Algunes de les temàtiques que es tracten en aquesta activitat especial són: què és i què no és un coworking, com fer un coworking entre emprenedors?, quins són els aspectes claus d’un emprenedor?: el pla d’empresa útil, llocs webs i dominis personalitzats, certificats digitals i factures electròniques, quines son les competències digitals bàsiques i com aconseguir-les?, com promocionar-se professionalment amb LinkedIn?, com treballar la teva xarxa de contactes a Internet i com et pot ajudar el coworking a l’entorn rural català? 

La inscripció és gratuïta i els interessats/es poden inscriure's per correu electrònic a coebrelab@gmail.com, trucant al 977 401 851 o presencialment al C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre de dilluns a divendres de 10 a 14h.