Pandorahub, viu millor treballa millor
Pandorahub, viu millor treballa millor.

El coworking arriba als pobles més remots i ho fa de la mà de Pandorahub. Aquest estiu un poble català acollirà l'experiència pilot d'aquesta iniciativa. El lloc i les dates estan per definir i es decidiran depenent dels emprenedors i emprenedores que es vulguin sumar a aquesta aventura. Les persones interessades poden expressar les seves prioritats i en base a això es construirà el pilot.

En el seu manifest, Pandorahub assegura que "es pot viure i treballar millor fora de la ciutat, on cada vegada resulta més difícil tenir qualitat de vida; conciliar la vida personal i professional sembla un privilegi; anar a treballar cada matí amb motivació és gairebé un miracle". Defensen que "és més fàcil trobar la inspiració necessària per reinventar-se en la natura” i que “la bona vida costa menys en un entorn rural".

L'objectiu és arribar a construir una comunitat de "makers" conscients distribuïda per una xarxa de pobles en tot l'estat: "Recuperarem i reactivarem aquests llocs a partir de pràctiques com el coworking, el co-living i la permacultura. Convertirem els nostres pobles en HUB de coneixement i humanitat".