La xerrada plantejarà la importància de dotar de mitjans i de competències les persones en risc de vulnerabilitat digital per a aconseguir un progrés social i tecnològic real i sostenible.

Imatge de CaixaForum
Imatge de CaixaForum. 2024. Tipus de lletra: CaixaForum. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 6 de juny, a les 18.30 hores, es reflexionarà sobre la bretxa digital i com aquesta es travessada per diverses variables com, per exemple, l’edat, la cultura i el gènere. L'Observatori Social i la Fundació KIMbcn impulsaran l’acte, que es farà al CaixaForum Macaya, que es troba al Passeig de Sant Joan, número 108, de la ciutat de Barcelona, i que comptarà amb la participació de diversos professionals del sector. En primer lloc, intervindrà Jordi William Carnes, president de la Fundació KIMbcn. Tot seguit, ho faran Margarida López Romero, directora d’innovació i transformació digital de Transports Metropolitans de Barcelona, Joana Barbany i Freixa, directora de desenvolupament de negoci de Michael Page i autora del llibre ‘Rehumanizando la tecnología’, i Genís Roca, president de la Fundació PuntCat i vicepresident de la Fundació Barcelona Music Lab.

La transformació digital ha convertit les competències digitals en eines bàsiques per a poder aprofitar noves formes de comunicació i de prestació de serveis, nous perfils professionals, noves oportunitats de negoci per a les empreses o noves possibilitats d’accés a la informació i als serveis públics. En aquest marc, la xerrada plantejarà la importància de dotar de mitjans i de competències les persones en risc de vulnerabilitat digital per a aconseguir un progrés social i tecnològic real i sostenible, així com proporcionarà claus, eines i recursos per a reduir la bretxa digital i construir una societat més igualitària i participativa a tots els nivells.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.