Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital
Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital . Autor: Pexels. 2020. Llicència: BY-SA.

Si tens dubtes sobre la teva carrera digital, aquestes formacions t'ajudaran a adquirir les competències digitals claus per treballar en el mercat.

El programa té el seu orígen en el projecte europeu FIT4JOBS, finançat per la Comissió Europea amb l’objectiu de capacitar el jovent per facilitar la seva inserció al mercat laboral. Els tallers permetran descobrir quin és el perfil digital que millor s’adapta a les teves habilitats i interessos.

Quins són els tallers?

Cada sessió s’organitza perquè pugueu adquirir els coneixements bàsics relacionats amb una de les àrees d’especialització digital més demandades en el mercat. 

Durant les sessions es mostrarà com treballa una persona en l’àmbit web o en el desenvolupament d’aplicacions mòbil, es donaran a conèixer les eines d’un consultor en CRM & ERP, les particularitats de treballar en el núvol o per a què serveix el Big Data i les seves principals aplicacions.

Els cinc tallers són:

  1.  Big Data: Per a què serveix, les seves aplicacions i les principals professions associades a les dades. Es realitzarà el dimecres 13 de maig de 18-20 h.
  2.  App Development: Habilitats associades al disseny i desenvolupament d’aplicacions mòbils. Es realitzarà el dimecres 20 de maig de 18-20 h.
  3.  CRM & ERP consultant: Com aquestes noves eines estan transformant la manera com les empreses es relacionen amb els seus clients. Es realitzarà el dimecres 27 de maig de 18-20h.
  4.  Cloud: Com es pot aplicar la tecnologia Cloud en el mercat i les oportunitats de desenvolupament d’aquesta tecnologia. Es realitzarà el dimecres 3 de juny de 18-20 h.
  5.  Web Development: Com es crea una pàgina web i quins són els components principals per al seu desenvolupament. Es realitzarà el dimecres 10 de juny de 18-20 h.

En què consisteixen?

Cada formació tindrà una durada de 120 minuts de formació en línia amb un professor/a especialitzada en la matèria. Consistirà en 90 minuts de formació i 30 min de consultes i combinaran activitats pràctiques i teòriques per tal d'ajudar a conèixer cada perfil digital.

Els tallers són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania sense coneixements digitals

Per a més informació i inscripcions, cal consultar aquest web.