Algun cop us heu parat a pensar com són els videojocs amb els que juguen els i les vostres participants? O per què els agraden? O quines coses canviarien d’ells? El punt TIC - Òmnia El Teb i l’associació Agargames s'han unit per posar en marxa durant la setmana passada el projecte “Quedem per jugar”, un taller d'anàlisi crític de videojocs.

Taller crític d'anàlisi de videojocs
Taller crític d'anàlisi de videojocs. Autor: El Teb. 2016. Llicència: BY-SA.

Quedem per jugar? ha sigut un cicle de tres trobades de 2 hores cadascuna on s'ha jugat, analitzat de forma crítica i reflexionat al voltant dels videojocs preferits dels i les seves participants i sobre què els hi agrada i què no suporten d’un videojoc. L'activitat es dirigia a joves amb edats compreses entre els 12 i els 19 anys i s'ha desenvolupat a la seu del punt Òmnia, al barri barceloní del Raval.

Aquesta activitat, totalment gratuïta, ha estat un primer pas per crear un club de jugadores i jugadors amb ganes d’experimentar noves formes de jugar i entendre els jocs des d’un punt de vista diferent. L'objectiu és que el jovent participant passi de ser un consumidor passiu de videojocs a ser un jugador actiu, aportant la seva visió i entenent millor quines coses realment són positives dels jocs i quines altres molesten.

Les sessions van tenir lloc els dies 27 i 29 de juny i 1 de juliol. Aquí us deixem algunes imatges del taller!