Web de Telecentre Europe
Web de Telecentre Europe. Tipus de lletra: Telecentre Europe. Llicència: Tots els drets reservats.

El termini per a presentar candidatures en tots els casos finalitza el 27 d'abril. A continuació us deixem amb una breu descripció de les places a cobrir; podeu consultar tota la informació sobre les condicions de contractació i requisits a la seva pàgina web.

  • Project officer: dedicat al projecte I-LINC que té per objectiu el desenvolupament d'una plataforma sostenible sobre l'ús de les TIC en l'aprenentatge i la inclusió. La plataforma I-LINC és un entorn en línia per a la creació de xarxes, la participació i l'aprenentatge que se centra en l'augment de les capacitats d'ocupabilitat i emprenedoria dels i les joves. La feina es desenvoluparà a Brusel·les i està fixada entre l'1 de maig i el 31 de desembre de 2016.
  • Community Manager: serà l'encarregat de dinamitzar la comunitat en línia Unite-IT, una xarxa informal de professionals especialitzats en inclusió digital de tot Europa i més enllà. La comunitat està formada per 750 usuaris/àries registrats de 85 països diferents. La oferta no especifica lloc físic per a desenvolupar la feina, que es desenvoluaprà entre l'1 de maig i el 31 de desembre de 2016.
  • Organitzador d'esdeveniments: s'encarregarà de la organització de la Conferència Anual de Telecentre Europe, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d'octubre a Gant (Bèlgica). TEAC16 reunirà la majoria dels membres del Telecentre Europa, organitzacions no governamentals actives en l'àmbit de la inclusió digital i la capacitació, responsables polítics i empreses. Es preveuen més de 150 participants de 20 països. El lloc de feina serà preferentment a Bèlgica, tot i que no és condició indispensable. Es tracta d'una feina a desenvolupar-se entre l'1 de maig i el 31 d'octubre de 2016.
  • Investigador per al projecte Skillage: Skillage és una eina online desenvolupada per Telecentre Europa, que avalua la comprensió i la preparació dels joves per les competències digitals necessàries per al mercat laboral actual. Des del seu llançament el 2012, més de 50.000 europeus han posat a prova les seves habilitats digitals. La oferta no especifica lloc de treball i es desenvoluparà entre l'1 de maig i el 31 de desembre de 2016.