Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2018
Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2018. 2018. Tipus de lletra: Premis Educaweb. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb l’objectiu de reconèixer, donar visibilitat i impulsar les iniciatives d'orientació acadèmica i professional que es realitzen i es projecten en l'àmbit de l'Estat espanyol, ja s’han fet públiques les bases de la dotzena edició d'aquests premis, que reconeixeran els millors projectes en les categories Institucions, Professionals, Menors de 35 anys i Empreses.

Hi poden participar orientadors, docents, tutors, insertors laborals, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional.

Els projectes presentats hauran de ser originals (no premiats en altres certàmens) i desenvolupar-se o haver-se desenvolupat dins de l'Estat espanyol.

Totes les categories comptaran amb un únic premiat/a. Els guanyadors/ores rebran un diploma acreditatiu, la medalla Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, i la publicació i difusió del projecte, a més d'altres premis específics en funció de la categoria:

  • Institucions. L'entitat premiada podrà gaudir de serveis online d’Educaweb valorats en 6.000 euros.
  • Professionals. El/la guanyador/a o guanyadors/ores rebrà/n 2.000 euros en efectiu, així com la Medalla Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional, un diploma acreditatiu i la publicació del projecte.
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats. El/la guanyador/a o guanyadors/ores rebrà/n un curs de capacitació online valorat en 350 euros.
  • Empreses. La corporació guanyadora disposarà d'una publicació online d’Educaweb dedicada íntegrament a difondre el seu treball a l'àmbit de l'orientació acadèmica i professional.

El termini per presentar projectes finalitza el 31 de juliol de l 2017, a les 24.00 h. Un jurat independent constituït per experts dels àmbits acadèmic,professional i institucional valoraran els projectes emetrà la seva resolució el novembre de 2019.