STEM TALENT GIRL és un projecte educatiu per a fomentar vocacions científic-tecnològiques entre les joves a través de sessions de desenvolupament professional. Inscripcions obertes fins al 31 d'octubre de 2022.

Coordinadores STEM Talent Girl
Coordinadores STEM Talent Girl. Tipus de lletra: STEM Talent Girl. Llicència: Tots els drets reservats.

L'STEM TALENT GIRL és un programa innovador d'acompanyament adreçat a dones estudiants de 3 i 4t de l'ESO i Batxillerat amb l'objectiu d'aprendre les professions del futur, les que tenen més demandes a nivell d'ocupació i les que són claus per a la societat. De la mà de dones professionals i sessions de desenvolupament professional, descobriran les àrees STEM de manera innovadora i divertida que les ajudaran a preparar-se per al futur.

El programa compta amb una seu en línia oberta a totes les dones de l'estat espanyol amb formació 100% virtual. Les dones podran conèixer a altres alumnes de STG, mentores professionals STEM i grans companyies de rellevància internacional. El programa està impulsat per la Fundació ASTI que treballa per a fomentar les oportunitats i a transformació digital en l'àmbit educatiu. El termini està obert fins al 31 d'octubre.