Logotip dels Premis Romper Barreras
Logotip dels Premis Romper Barreras.

Organisme: Toshiba, Microsoft, BJ Adaptaciones.

Objectiu: Volen així, reconèixer les persones i entitats que hagin realitzat una aposta original i decidida per l'ús de la tecnologia per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Modalitats:

  • Modalitat Individual. Aquest premi es lliurarà a títol individual a una persona amb discapacitat que hagi utilitzat, de forma individual o juntament amb el seu entorn familiar, escolar o laboral, la tecnologia per a la millora de la seva qualitat de vida d'una forma original, eficient o decidida.
  • Modalitat Col·lectiva. El premi es lliurarà a l'entitat sense ànim de lucre que hagi utilitzat la tecnologia per a la millora de la qualitat de vida d'un col·lectiu de persones amb discapacitat, d'una forma original, eficient o decidida.

Format de presentació: Per participar-hi caldrà realitzar un vídeo de menys de 4 minuts on s'expliqui el projecte. Els vídeos de les candidatures seleccionades es publicaran al canal de vídeos Youtube per tal que puguin participar en el procés de votació popular.

Premis: Hi haurà dos premis per cada modalitat, que consistiran en una dotació econòmica, material informàtic i el viatge i allotjament per participar a la gala d'entrega de premis.

Termini: Caldrà presentar les candidatures abans del 10 de juny.

Procés de selecció: Els organitzadors seleccionaran les candidatures que passaran a la segona fase, i entre el 15 de juny i el 15 de juliol es realitzarà un procés de votació popular. Tots els vídeos que aconsegueixin més de 500 vots passaran a la fase final dels premis. En aquesta fase, el jurat triarà els guanyadors/ores i els donarà a conèixer el 30 de juliol. Per finalitzar, el mes d'octubre tindrà lloc l'acte de lliurament de premis, a Barcelona.

Més informació: