Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017
Premis a projectes innovadors per a la qualitat democràtica 2017. 2016. Tipus de lletra: Ajuntament de Barcelona.

L’objecte de la convocatòria és promoure la iniciativa de la ciutadania per proposar projectes innovadors en matèria de qualitat democràtica i, facilitar el finançament per a la seva realització. Els premis compten amb dues modalitats:

  • Modalitat A: Finançament per l’execució de projectes innovadors en Acció Comunitària, Participació política i Tecnopolítica, amb una quantitat màxima de 30.000€.
  • Modalitat B: Finançament, fins a 18.000€, de projectes de recerca orientats a una o diverses d'aquestes línies: participació inclusiva, noves formes d’organització social, experiències de participació promogudes des de l’administració i la coproducció de polítiques públiques en l’àmbit local.

Els projectes que es presentin poden estar elaborats per persones físiques o entitats sense ànim de lucre i, en el cas dels projectes de recerca, també per organismes públics.

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 de novembre al 15 de desembre de 2016, a les oficines d’atenció ciutadana.

Hi haurà una sessió informativa el dijous 1 de desembre a la Fundació CIDOB (Carrer d’Elisabets, 12, Barcelona) amb un punt d’informació de 16.00 a 19.30h i una presentació pública dels premis a les 18.00h amb la presència del Comissionat de Participació i Democràcia Activa.

Més informació:

  • Bases
  • Contacte amb la Direcció de Democràcia Activa: participacio[arrova]bcn.cat