Premis GrausTIC 2021
Premis GrausTIC 2021. Autor: GrausTIC. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

L’objectiu d’aquests premis és distingir a aquells professionals, empreses o institucions que operen a Catalunya i que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació, l’esforç i la responsabilitat social.

Els Premis es divideixen en cinc categories i són excloents entre si; per tant, una mateixa candidatura només es pot presentar a una d'aquestes categories:

  1. Integració Social a través de les TIC, coorganitzat per la Fundació iSocial: Es lliura a l'empresa, organització o institució que més ha contribuït a l'impuls de la integració social fent accessibles a tothom els seus productes, serveis, projectes o activitats.
  2. Innovació Digital, coorganitzat per CISCO: Es lliura a l’empresa, organització o institució que hagi establert el seu model de negoci basant-se en productes o plataformes digitals a través d’una idea innovadora.
  3. Joves emprenedores i emprenedors, coorganitzat per Barcelona Tech City: Reconeix la capacitat de posar en marxa una iniciativa empresarial innovadora a Catalunya en l'àmbit de les TIC.
  4. Sostenibilitat mitjançant les TIC, coorganitzat per Mobile World Capital: Es lliura a l'empresa, organització o institució que més ha aconseguit la sostenibilitat en la seva entitat mitjançant les TIC.
  5. Premi DonaTIC a la Sostenibilitat, patrocinat per Polítiques Digitals: Reconeix a la dona que més ha aconseguit la sostenibilitat en l'entorn de la seva professió a través de la innovació, la tecnologia i la transformació digital.

El termini per a presentar la proposta finalitzarà el 19 de març de 2021.  La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç. Els premis es lliuraran durant la Diada de les TIC, a l'abril 2021.