Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional  2012
Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2012.

Organisme: Educaweb

Objecte: La finalitat d’aquest certamen és potenciar l’orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit i realitzats per orientadors, inseridors laborals, docents, tutors, equips psicopedagògics, etc. Els projectes han de tenir com a finalitat l’orientació acadèmica i professional.

Destinataris: Podran presentar-se al certamen professionals (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) de manera individual o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d’orientació acadèmica i/o professional.

Categories:

  • Categoria A: Projectes presentats per institucions, organitzacions o centres educatius que s’estiguin realitzant durant el curs 2011-2012 o anteriors.
  • Categoria B: Projectes presentats per professionals individualment que s’estiguin realitzant durant el curs 2011-2012 o anteriors.
  • Categoria C: Projectes elaborats per orientadors i professionals de l’educació menors de 35 anys i que encara no s’hagin aplicat.

Dotació dels premis: S’escollirà un 1r, 2n i 3r guanyador de les categories A i B.

a) El 1r guanyador de la categoria individual rebrà 1.000 euros, l’edició digital i difusió del projecte i una distinció.

b) El 1r guanyador de la categoria institucional rebrà un any de publicitat a Educaweb.com (valorat amb 12.000 euros), l’edició digital i difusió del projecte i una distinció. Al segon i tercer classificats d’ambdues categories se’ls premiarà amb l’edició digital i difusió del projecte i una distinció.

c) S’escollirà un sol guanyador de la categoria de projectes presentats per professionals menors de 35 anys, que rebrà l’edició digital i difusió del projecte i una distinció.

Termini: 30 de juny de 2012.

Més informació: