La iniciativa proposa a les dones participants la dedicació d’una hora setmanal per a empoderar-se en l’àmbit professional, personal i col·lectiu i créixer de manera conjunta. Vols saber-ne més?

Imatge de dona treballadora
Imatge de dona treballadora. 2015. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Conferències, formacions, esdeveniments i treball en xarxa. La plataforma She Leader llença un repte a les dones: la dedicació d’una hora setmanal per a créixer personalment i professionalment. La iniciativa conté un seguit d’activitats, propostes, consells i recomanacions per a impulsar l’empoderament, el desenvolupament personal i el creixement professional de dones treballadores.

En concret, la plataforma She Leader compta amb la col·laboració de dones referents, que ofereixen petites sessions amb grups reduïts i amb interaccions en directe. Habitualment, les dones ponents són professionals que comparteixen amb les dones participants les seves experiències, els seus aprenentatges i els seus trucs amb la voluntat de promoure el posicionament de la dona al món laboral, empresarial i emprenedor. En definitiva, la voluntat de la plataforma She Leader és empoderar les dones en l’àmbit professional, personal i col·lectiu i créixer de manera conjunta i comunitària.