Imatge de la mWeek a Igualada i La Seu d'Urgell
La mWeek a Igualada i La Seu d'Urgell. Autor: mWeek. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

La Mobile Week neix l’any 2017, a petició de l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania i generar un espai de reflexió i debat sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana. La tercera edició celebrada aquest 2021 va tenir la participació de 18 localitats catalanes: Badalona, Centelles, Figueres, Girona, Igualada, La Seu d’Urgell, Llagostera, Lleida, Manresa, Mataró, Mollerussa, Ribera d’Ebre, Riudellots de la Selva, Rupit, Sant Pere de Ribes, Terrassa, Vic, Vilanova i la Geltrú, La Seu d’Urgell.

Els continguts de la programació de la Mobile Week Catalunya 2022 s’emmarcaran en tres temàtiques centrals i s’adaptaran a les necessitats locals de cada territori. Són els drets i responsabilitats digitals, les habilitats professionals digitals i el paper de l’educació i la cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals. 

El tipus d'activitats que es poden presentar són xerrades, tallers sobre les temàtiques de l'edició i el Family Day, la proposta de Mobile Week amb l’objectiu de compartir una jornada en família, on puguin tenir contacte i experimentar amb la tecnologia des d’una part més lúdica, amb una proposta d’activitats dirigides als més petits però també al públic adult.

Fins al 31 de gener es poden presentar propostes. Aquí pots conèixer el detall de la convocatòria i els requeriments per poder participar en aquesta nova edició de Mobile Week 2022. Les propostes presentades seran avaluades per representants de Mobile World Capital i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.