El Cercle Tecnològic de Catalunya demana la col·laboració de la ciutadania per a conèixer les tendències actuals del sector tecnològic de Catalunya responent una enquesta. Llegeix més!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2016. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Actualment, el Cercle Tecnològic de Catalunya està treballant en el Baròmetre TIC 2024 i demana la col·laboració de la ciutadania per a conèixer les tendències actuals del sector tecnològic i digital de Catalunya. Per aquest motiu, ha preparat una enquesta concisa, àgil i amb una durada aproximada de deu minuts que busca recollir les percepcions, les sensacions i les opinions de la població. El Baròmetre TIC és una destacada eina de referència per a l’estudi de l’àmbit tecnològic i digital català, que el Cercle Tecnològic de Catalunya elabora anualment amb l’objectiu de poder disposar d’una anàlisi representativa que aporti una visió àmplia.

En concret, l’informe fa una fotografia de l’ecosistema tecnològic i mostra les futures tendències d’innovació i els futurs camps d’evolució del sector tecnològic. Així mateix, el document esdevé un marc excel·lent per a generar una reflexió sobre la realitat de l’àmbit i la capacitat de creixement i de desenvolupament.