La Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya està realitzant per catorzè any consecutiu l'estudi sobre l’evolució del sector tecnològic a Catalunya. Ets una empresa del sector tecnològic o de serveis TIC? Participa en l’elaboració de l'informe contestant una breu enquesta.

Joana Barbany, Directora de Societat Digital i Joan Ramon Barrera, el president de CTecno
Joana Barbany, Directora de Societat Digital i Joan Ramon Barrera, el president de CTecno. Tipus de lletra: CTecno. Llicència: BY-SA.

L'enquesta té com a objectiu poder disposar d’un document representatiu que aporti una visió àmplia dels principals indicadors del sector digital i tecnològic. Si ets una empresa del sector tecnològic o de serveis TIC, pots participar en l’elaboració de l'informe contestant una breu enquesta. Té una durada de 5 minuts.

L'informe analitza exhaustivament de manera qualitativa i quantitativa la situació de les empreses del sector a Catalunya i la seva evolució en els anys vinent. Les dades obtingudes seran tractades de manera estrictament confidencial i analitzades de manera conjunta i s’utilitzaran exclusivament per extreure conclusions i tendències generals. Enguany, el baròmetre arriba a la seva catorzena edició.