Logo del projecte TAAACTIC
Logo del projecte TAAACTIC. Autor: Fundació Esplai. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.
Ens adrecem a professionals en capacitació digital per a que pugueu valorar, des de la vostra mirada experta, el mapa de competències digitals que s'ha desenvolupat en el projecte i que serà la base per al disseny d'un itinerari formatiu que millori la vida d'aquests col·lectius en risc d'exclusió.
 
Per poder col·laborar, l'únic que heu de fer és contestar a aquest formulari. Està inclòs l'accés a un document breu del mapa de competències digitals al que fèiem referència i que convé llegir abans de poder respondre al qüestionari. La revisió del document i l'emplenament del formulari no us hauria de portar més de 20-30 minuts. La data límit per participar és el proper 27 de febrer.
 
Des de la Fundació Esplai agraïm el temps que li pugueu dedicar. Tenim la convicció que projectes com TAACTIC han nodrir-se del coneixement i l'experiència acumulada de professionals com vosaltres. Us animem a conèixer més el projecte i a donar-li visibilitat, donant suport a les publicacions de la seva pàgina de Facebook.