Logotip del concurs Webs al punt .cat
Logotip del concurs Webs al punt .cat. Tipus de lletra: Webs al punt .cat.

Webs al punt .cat arriba a la seva setena edició. Al llarg d'aquests anys hi han participat més de 6.700 alumnes de 120 centres educatius repartits per tot el territori de parla catalana. Assolint així l'objectiu del concurs: fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la normalització del català en l'entorn digital.

La Fundació puntCAT ha publicat les bases de la setena edició de Webs al punt .cat. Fins al 31 de gener de 2017 els i les alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior s'hi podran apuntar, en grups de 2 a 5 participants. Tindran temps fins al 3 de març a les 23:59 hores per treballar en el seu lloc web i enviar un correu a info[arrova]websalpunt.cat, responent les quatre preguntes que trobaran a l’apartat Calendari. A partir d’aquí els seus webs passaran a mans del jurat.

El tema del portal web de crein els grups participants és lliure. Les condicions són que els continguts siguin propis i compartits amb una llicència Creative Commons i han d'estar com a mínim en català.

En aquesta edició s'atorgarà el Premi Especial Futurs Periodistes AMIC – Fundació puntCAT al millor web de temàtica periodística fet dins del concurs. Volen premiar al millor mitjà de comunicació digital fet per estudiants que participin al certamen amb informació i continguts d’actualització periòdica durant el temps de vigència del concurs. Per participar en aquesta categoria, cal apuntar-s'hi hi en el moment de fer el registre del grup.