Nubelo és una plataforma de serveis freelance que posa en contacte empreses que necessiten un/a professional per a un projecte concret i els freelance que el poden desenvolupar. Compta amb més de 30.000 professionals i gairebé 1.000 projectes actius.

Col·laboració Nubelo i Punt TIC
Col·laboració Nubelo i Punt TIC.

Si en un moment donat un negoci necessita un professional freelance, Nubelo li facilita la cerca, posant al seu abast programadors, dissenyadors, redactors, consultors, etc. Les empreses hi poden trobar personal segons la seva categoria, ubicació geogràfica, experiència, habilitats i cost. Podran consultar el portfoli dels professionals, la seva valoració i comentaris realitzats per les empreses que els han contractat abans.

Quant als professionals, Nubelo els ofereix la possibilitat de treballar des de casa en allò que més els agrada. Poden consultar els projectes publicats per les empreses i presentar-se a aquells que coincideixin amb el seu àmbit i capacitats. A més, aquesta plataforma compta amb un sistema de pagament amb què assegura als professionals que al acabar el projecte cobraran per la feina feta.