Gent jove
Gent jove. Autor: Vladimir Yaitskiy. 2015. Tipus de lletra: Flickr. Llicència: Tots els drets reservats.

La formació s'adreça a persones joves graduades o amb CFG, menors de 30 anys i inscrites a la Garantia Juvenil. La durada dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball. Per tal de conéixer més sobre el projecte i participar en el procés de selecció de candidats s'ha convocat la sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic", que tindrà lloc el proper 26 de maig a les 16.30 hores al carrer de Llàstics, 2 de Barcelona (Arc de Triomf). És necessari realitzar inscripció prèvia.

Les set empreses que participaran al programa són Itteria Ute, Altran Innovación SL, Deloitte Consulting, Sistemas de Información Territorial y Posicionamiento SL, Fujitsu Technology Solution SAU, T-Systems ITC Iberia i Ingeniería de Software Avanazado.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, amb fons propis i del Fons Social Europeu.