Aemetic
Aemetic. Tipus de lletra: Aemetic. Llicència: Tots els drets reservats.

La convocatòria, està destinada a tots els centres educatius, universitats, mitjans de comunicació i institucions tant públiques com privades que realitzin projectes formatius relacionats amb el desenvolupament del talent digital per promoure iniciatives que millorin les habilitats digitals a l’escola, el treball, especialistes a les TIC, nenes i dones i societat en general. Es podrà participar fins el 20 de maig.

Un jurat independent format per experts en talent i competències digitals, entregaran un total de set guardons i tres mencions d’honor per a cada una de les set categories de premi valorant especialment aquells projectes que destaquin el caràcter digital de les iniciatives.

  • Competències digitals per a tothom (per permetre que tots els ciutadans puguin participar activament de la societat digital)
  • Competències digitals per al mercat digital (per a l’economia digital)
  • Més i millors professionals TIC formats (dirigit a professionals de les TIC en tots els sectors industrials)
  • Competències digitals en l’educació (transformació de l’ensenyament i l’aprenentatge en habilitats digitals, inclosa la formació de docents)
  • Competències digitals per a dones i nenes (para a ressaltar la importància de tancar la bretxa de gènere en habilitats digitals)
  • Competències digitals per a la inclusió (que garanteixin la inserció laboral i social)
  • Competències digitals en Formació Professional (que impulsin el paper de la formació professional en el procés de transformació digital de l'economia).

Per a participar, els centres i institucions que es presentin hauran de tenir el domicili social a Espanya i presentar la seva candidatura mitjançant un formulari electrònic.

Els lliurament de premis tindrà lloc el 12 de juny en el marc del "II Foro de la Alianza por el Desarrollo del Talento Digital" que es celebrarà al CaixaForum de Madrid.