Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nous usos de la realitat augmentada a les biblioteques al 4t Mobile Day a la Ribera d’Ebre

Publicat el 17/06/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Mobile Week Ribera d'Ebre
Mobile Week Ribera d'Ebre, per Consell Comarcal de Ribera d'Ebre. 2019. Llicència: Tots els drets reservats

Les biblioteques de Garcia, Tivissa i Móra d’Ebre realitzaran el proper divendres 28 de juny una activitat de foment de la realitat augmentada aplicada al servei de biblioteques que fomentarà la relació dels llibres i la tecnologia adreçada a famílies usuàries d’aquests serveis.

Aquest taller vol apropar la tecnologia en el dia a dia de les biblioteques públiques de la Ribera d’Ebre perquè els i les participants gaudeixin d’una manera diferent els llibres en paper gràcies a l’ús conjunt amb la tecnologia amb l’objectiu principal d'explicar els nous usos que el món del llibre i la tecnologia tenen amb noves aplicacions de realitat augmentada. 

Mitjançant unes làmines per a acolorir, altres tipus de làmines amb activitats o bé uns llibres impresos concrets, pensats i dissenyats de forma especial, es podrà interactuar amb una aplicació de la realitat augmentada. L’activitat adreçada a famílies, permetrà als més petits acompanyats d’un adult, gaudir de la tecnologia i del món del llibre en paper conjuntament, i només amb una làmina o un llibre i un dispositiu com pot ser una tauleta o un telèfon mòbil.

L’activitat se celebra en el marc de la Mobile Day, que cada darrer divendres de mes dóna continuïtat a les activitats al voltant de la tecnologia de forma mensual, després que la comarca fos el primer territori rural a formar part de la Mobile Week Catalunya el passat mes de febrer. El Mobile Day Juny es realitzarà en les poblacions de Garcia i Mora d'Ebre en horari de matí i Tivissa en horari de tarde, per ajudar a tots els usuaris que s’apropin als seus espais a introduir-se, actualitzar-se i/o millorar l’ús de la realitat augmentada i el món del llibre en paper.

 

Fitxers adjunts: