Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neàpolis estrena el Viver d'Empreses Crea&Co

Publicat el 24/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Crea&Co
Crea&Co. Font: Neàpolis. Llicència: Tots els drets reservats

Neàpolis, el centre d'innovació de la tecnologia, el disseny i l'esperit empresarial de Vilanova i la Geltrú, ha obert un nou espai de creació i creixement d'empreses sota el nom de Crea&Co. L'objectiu és que el projecte contribueixi a millorar la ocupació i revertir el talent existent a la pròpia ciutat i comarca. 

El viver d’empreses funciona des de l'1 de març i s'ha inaugurat de forma oficial durant aquesta setmana. Crea &Co està finançat un 50% des d’Europa, un 25 % per la Diputació de Barcelona i un 25 % per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'espai està situat a la planta baixa de Neàpolis i pot acollir empreses d’entre 3 i 5 treballadors per un període màxim de 3 anys gràcies a 6 mòduls de treball.

Crea&Co està obert 24 hores els 365 dies de la setmana i promou aquells projectes que encaixin en els 5 blocs estratègics impulsats des del Mapa de l'Emprenedoria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú: Indústries Creatives i TIC; Salut, Esport i Nutrició; Eco-innovació; Nàutica i TecnoKids-Makers.

L’objectiu principal del viver Crea&Co és facilitar el creixement d’empreses de nova creació, especialment aquelles que pertanyen a sectors emergents com el de les TIC. Per això es fomentarà la creació de xarxes de cooperació  i se les dota de diferents recursos com la col·laboració en la redacció del pla d’empresa, l’accés a fons de finançament i el recolzament institucional, entre d’altres. De fet, el seu funcionament està molt basat en la filosofia del coworking emprenedor, tot generant un ecosistema d'emprenedoria on poden sorgir sinergies de forma fàcil.