Tallers d’Ecoturisme Urbà a la Seu d'Urgell
Tallers d’Ecoturisme Urbà a la Seu d'Urgell . Autor: Punt Òmnia de la Seu d'Urgell . Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell va començar a l'agost la segona setmana de tallers d’Ecoturisme Urbà. Els assistents han pogut visitar l’exposició ‘Natura de l’Alt Urgell: patrimoni i recurs’, ubicada a la cinquena planta de l’Espai Ermengol, de la mà de Jordi Dalmau, gerent d’Aubèrria. A més a més, han pogut conèixer el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, i la geologia de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a finalitat donar a conèixer la natura de la Seu d’Urgell mitjançant les noves tecnologies (TIC). La proposta fa un recorregut pels punts d’interès ecoturístic recollits en el mapa ‘La Seu Naturalment’ i ensenya als assistents com accedir a l’explicació de l’element i les seves característiques a través de codis QR.

El Punt Òmnia ha realitzat dues modalitats de tallers: els dimecres, amb una activitat és oberta a tots els públics, i els dijous, orientat només a persones a partir de 60 anys. Aquestes activitats han estat gratuïtes i s'han dut a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries adequades.

Notícia publicada a: http://www.radioseu.cat/noticies/el-punt-omnia-de-la-seu-duu-a-terme-el-segon-taller-d2019ecoturisme-urba