El novembre de 2020, mSchools va començar el cicle #mSchoolswebinars "Desdibuixant les parets de l'aula" amb quatre sessions per tractar els reptes actuals de les escoles en l'àmbit digital. El 10 de març tindrà lloc la darrera sessió.

Infants asseguts a l'aula
Infants asseguts a l'aula . Autor: Pexels. 2015. Llicència: BY-SA.

En la primera de les quatre sessions d'aquest cicle, "Desdibuixant les parets de l'aula" les persones participants van dissenyar un projecte que transcendeixi l'aula i establir aliances amb l’entorn. 

La segona sessió anomenada "El coneixement: d’on i com aprenem?", va analitzar quines són les diferents trajectòries d’aprenentatge personalitzat, com dur a terme una avaluació holística i quins són els rols de la persona docent i de l'alumnat a l’aula.

Amb el títol "Ètica digital: reptes i oportunitats" la tercera sessió del cicle parla sobre com cercar i realitzar material multimèdia al web i combatre l’amenaça de la desinformació així com aprofundir en els aspectes necessaris per a crear un projecte de qualitat a l'aula.

La quarta sessió del cicle amb el títol "Les aules, una finestra oberta al món"es realitzarà el 10 de març i tractarà sobre com generar coneixement al segle XXI i els eixos principals sobre els quals construir un projecte que sigui capaç de trencar les parets de l’aula i ser consumit per la ciutadania. L'inscripció estarà oberta pròximament. 

Aquí pots explorar més continguts.