La comunitat educativa treballa per a fer de la transformació digital una realitat a les aules, ajudant a promoure una ciutadania digital responsable. No deixis passar l’oportunitat!

Imatge de mSchools
Imatge de mSchools. 2023. Tipus de lletra: mSchools. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dissabte 10 de juny, d’11 a 17 hores, mSchools celebrarà el seu desè aniversari al pavelló 7 de la Fira de Montjuïc a la ciutat de Barcelona. Durant la jornada, es dinamitzaran diversos tallers interactius que combinaran l’educació i la tecnologia. Així doncs, mitjançant divertides i lúdiques activitats, les persones participants podran aprendre mentre gaudeixen d’experiències interactives i immersives. Les propostes estaran pensades per a tots els públics, petits, mitjans i grans. Així mateix, el recinte de la Fira de Montjuïc disposarà d’espais de lleure on hi haurà foodtrucks amb diversos snacks i zones amb bona música per a descansar.

mSchools és una comunitat educativa que treballa per a fer de la transformació digital una realitat a les aules, ajudant a milers d’alumnes a esdevenir una ciutadania digital activa i responsable amb les habilitats necessàries per a navegar i endinsar-se en els espais digitals. Durant els seus 10 anys de vida, més de 13.000 docents, 2.700 centres educatius i 300.000 alumnes han participat en aquesta comunitat educativa.

Les persones interessades poden aconseguir la seva entrada a través d’aquest enllaç en línia.