Concurs Mobile Learning Awards
Concurs Mobile Learning Awards.

La finalitat del concurs Mobile Learning Awards de vídeos fets per nens i joves amb dispositius mòbils és promoure i difondre la mirada dels joves sobre l’aplicació de les  tecnologies digitals a l’aprenentatge.  La idea és que els centres docents, tant públics com concertats, animin als alumnes a realitzar els vídeos i després en seleccionin tres per presentar-los al concurs.

El concurs s'adreça a alumnat d'educació primària, educació secundària, batxillerat, ensenyaments artístics i formació professional. Per participar-hi hauran d’enviar, a través del seu centre educatiu, enregistraments de vídeo realitzats en equip (màxim quatre alumnes per equip) i que tinguin com a eix el tema "Aprenent amb el mòbil". El vídeo haurà de mostrar com faciliten l'estudi i l'aprenentatge els dispositius mòbils i el contingut haurà d’estar realitzat en un pla d’un minut de durada amb una única presa.

Un cop creats els vídeos no es presentaran directament al concurs, sinó que cada centre haurà de decidir quins tres vídeos presenta al certamen.

La inscripció al concurs estarà oberta fins a l’1 de febrer de 2013 , a les 23:59 hores, a través del formulari que trobareu al portal de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC). Els vídeos nominats s’anunciaran al maitex portal el dia 20 de febrer de 2013 i el lliurament de premis es realitzarà durant la Jornada Mòbils i  Educació del Mobile World Conference, que tindrà lloc a Barcelona el 27 i 28 de febrer  de 2013.