Mestresclass, l'espai per compartir vídeos educatius en català
Mestresclass, l'espai per compartir vídeos educatius en català.

Amb la convicció de que el vídeo pot ser una bona eina d'aprenentatge a les aules catalanes, la UOC i el diari ARA posen en marxa aquesta iniciativa, que dóna suport a la creació de contingut audiovisual educatiu en català.

Conviden als professors i professores, que saben explicar molt bé un tema o que estan orgullosos d'una bona pràctica docent que han desenvolupat, a compartir el seu coneixement en format vídeo i afegir-se al projecte Mestresclass. La idea és aquest vídeo pugui arribar a estudiants de tot l'àmbit lingüístic català, a altres companys docents de tots els nivells educatius i a totes les persones interessades en la formació al llarg de la vida.

Mestresclass disposa de dues finestres complementàries a la xarxa. D'una banda, a Aprenem.ara.cat l'ARA ofereix el recull de vídeos que es generin en el marc d'aquesta iniciativa audiovisual i, d'altra banda, a Mestresclass.cat, la UOC, a més de recollir els vídeos, detallarà la informació necessària per participar al projecte. Així, l'ARA en garantirà la visibilitat i la difusió a Internet, i la UOC hi aportarà el suport docent i tècnic per a la creació i publicació dels vídeos educatius.