Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Meet and Code: subvencions per a la Code Week

Publicat el 07/09/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
. 2018. Font: Meet and Code. Llicència: Tots els drets reservats

S'acosta la EU Code Week, que tindrà lloc del 6 al 21 d'octubre, i les iniciatives d'entitats sense ànim de lucre que s'adrecin a infants i joves d'entre 8 i 24 anys, i que siguin gratuïtes, poden sol·licitar un suport econòmic de fins a 500 euros.

 

Aquesta és una oportunitat que ofereix Meet and Code, una iniciativa de Haus des Stiftens GmbH (HSG) qui ha creat aquesta proposta per tal de preparar als infants i joves per al món digital del demà.

Els criteris de selecció especifiquen que els esdeveniments han de girar entorn de la tecnologia i la programació (coding). Ja sigui un hackathon en una escola, un taller Scratch o HTML per als membres d'una associació o un grup obert de persones, o un seminari sobre Internet de les Coses o Intel·ligència Artificial, l'esdeveniment s'ha de centrar en la programació.

Com a novetat, aquest any es premiarà als millors esdeveniments, donant una major visibilitat a les seves activitats per arribar a un públic més ampli. Els premis s'atorgaran en base a tres categories:

 • Kick and Code: esdeveniments que busquen resoldre una problemàtica relacionada amb el futbol utilitzant TI o que usin la temàtica del futbol per desenvolupar activitats que apropen el món de la TI i la programació als grups objectius de la iniciativa. Estem buscant esdeveniments que connecten aquests dos mons d'una manera creativa i decidida.
   
 • Innovació: propostes que desenvolupen i promouen mètodes creatius d'ensenyament i / o que exploren l'actualitat de temes digitals i TI. És  a dir, esdeveniments innovadors en les seves formes d'arribar al públic objectiu i connectar-lo amb temes relacionats amb la TI, així com també esdeveniments que incorporen tecnologies revolucionàries com IoT, blockchain, IA, impressió 3D, etc.
   
 • Diversitat: esdeveniments que utilitzen la TI o altres temes digitals per abordar i reduir les desigualtats presents en la seva comunitat o la societat en general. Es busquen esdeveniments que augmenten la igualtat d'oportunitats, promouen la tolerància i desmantellen les desigualtats basades en el gènere, la raça, la religió, les discapacitats, l'estatus socioeconòmic, etc.

En cada categoria seran reconeguts 5 esdeveniments per a que es presentin en l'esdeveniment de clausura de MEET AND CODE juntament amb la resta de participants d'Europa. A més,  la proposta guanyadora de cada categoria rebrà un premi de 2.500 euros.

Entre els criteris de selecció trobem que:

 • Cada esdeveniment ha de tenir com a mínim 20 nens i joves d'entre 8 i 24 anys.
 • Les iniciatives han de ser gratuïtes
 • Els esdeveniments han de ser promoguts i gestionats per l'entitat sol·licitant, que es farà responsable de tota la planificació, l'organització, l'execució i el seguiment del projecte.
 • Els recursos de finançament directes i indirectes només es poden utilitzar per al projecte enviat.

 

Cal realitzar la petició abans del 15 d'octubre. Tota la informació sobre les condicions d'atorgament, els procediments i els requisits per a enviar la sol·licitud es poden consultar al web (en castellà): Meet and Code

Et pot interessat també