Logo de la jornada sobre teletreball
Logo de la jornada sobre teletreball.

DifusióEl teletreball és una opció que permet la inclusió laboral a través de les Tecnologies d'Informació i Comunicació. A Colòmbia hi ha empreses que han apostat a aquesta modalitat de treball, tot i així no hi ha un estudi que permeti identificar el nombre de teletrabajdores al país.

A través de conferències presencials i teleconferències, els assistents tindran l'oportunitat d'identificar el concepte de teletreball, en què consisteix, els seus mites i realitats, la regulació en el context llatinoamericà i colombià.

El programa recull la diversitat de presentacions que es podran escoltar al llarg de la jornada. Hi estan convidats a assistir ponents nacionals i internacionals, d'entre els quals es troba el Ricard Faura Homedes, de la Direcció General de Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, qui presentarà l'experiència duta a terme a Catalunya (més informació a Teletreball.net).

 

D'altres aportacions:

  • Sonia Boiarov. Comisión TIC Usuaria - Argentina. Telework 2010. Conferencia presencial.
  • Antonio Mieres. Jobbing. Buenos Aires Argentina. Teleconferencia
  • Viviana Diaz. Coordinadora de Teletrabajo, Ministerio de Trabajo, Empleo y Seguridad Social y técnica de Argentina. Teleconferencia
  • Esteban Escobar Vélez. Concejal de Medellín. Conferencia presencial.
  • Susana Botero. Coordinadora de TIC para el desarrollo. Corporación MAKAIA. Conferencia presencial.
  • Heidy Balanta. Docente Facultad de Derecho Universidad Santiago de Cali y experta en regulación del teletrabajo. Conferencia presencial.

L'event es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: http://www.concejodemedellin.gov.co/concejo/concejo/index.php.

Organitzen el Concejal Esteban Escobar Vélez i la Fundación Cetelco amb el suport de UNE,  la Vicerrectoría de Extensión de la Universidad de Antioquia i ACRIP Bolívar.