Màster Internacional de Comunicació i Educació
Màster Internacional de Comunicació i Educació.

El màster pretén fomentar el debat, la mirada crítica i analítica i la curiositat sobre els temes de comunicació i educació.

En la modalitat presencial es combinen sessions teòriques amb activitats de caràcter pràctic. L'espai teòric està format per assignatures, tallers, seminaris i conferències especials. El currículum del màster gira al voltant de quatre àrees temàtiques: Fonaments de Comunicació i Educació; Alfabetització digital i mediàtica; Mitjans educatius i culturals i Direcció i gestió de projectes. La preinscripció es podrà realitzar fins el 30 de novembre d'enguany i es podrà formalitzar la inscripció del 19 al 30 de gener de 2010.

Els alumnes de la modalitat presencial tindran l'opció de fer pràctiques professionals remunerades al Cibernàrium com a formadors en noves tecnologies. Des l'any 2002, per un conveni entre la UAB i Barcelona Activa, un total de 125 alumnes d'Europa i Amèrica han fet aquestes pràctiques al Cibermàrium.

La modalitat on-line del màster s’estructura al voltant d’un espai col·laboratiu de treball en xarxa dotat d’eines d’e-learning que permeten els i les estudiants l’accés als materials d’estudi, continguts, fòrums i altres tipus d’activitats. La preinscripció es podrà realitzar fins el 30 de gener de 2010 i la inscripció definitiva estarà oberta de l'1 de gener al 29 de febrer de 2010.

També hi ha una tercera modalitat: la semipresencial. La porten a terme la UAB i la Universidad Católica de Chile i les sessions presencials es realitzen a Xile.

Per a més informació, visiteu la plana web del Màster Internacional de Comunicació i Educació.