Els nens i les nenes de P5 de l’Escola Jaume Balmes de la localitat han conegut de primera mà el funcionament de les impressores 3D i han pogut crear uns clauers. Vols saber-ne més?

Imatge de l’Smartcentre de Santa Bàrbara
Imatge de l’Smartcentre de Santa Bàrbara. 2023. Tipus de lletra: Smartcentre de Santa Bàrbara. Llicència: Tots els drets reservats.

Un any més, l’Smartcentre de Santa Bàrbara ha impartit diversos tallers d’impressió 3D per a l’alumnat de l’Escola Jaume Balmes. L’espai SmartLAB del Punt TIC ha acollit les diferents sessions, que aquest curs escolar han estat amb els nens i les nenes de P5. Així doncs, els infants han conegut de primera mà el funcionament de les impressores 3D i han pogut crear uns clauers. L’objectiu de l’activitat ha estat la implementació i la normalització del treball a l’espai SmartLAB de la comunitat educativa de la localitat. Crear sinergies entre el centre educatiu i el Punt TIC i aprendre fora de les aules han estat els principals eixos de la iniciativa, que ha sorgit d’una voluntat comuna: treballar pel benestar i per la millora del procés d’aprenentatge dels infants.

L’acció s’ha portat a terme amb la col·laboració de les regidories de Noves Tecnologies i Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que, un cop més, han posat a disposició del centre educatiu de la localitat els recursos per a afavorir la formació i l’accés a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.