Covocatòria "Innovators Under 35 Europe"
Fins al 12 de març estarà oberta la covocatòria "Innovators Under 35 Europe". Autor: Innovators Under 35 (Facebook). Llicència: Tots els drets reservats.

Amb la iniciativa Innovators Under 35, el MIT busca les ments més brillants d'arreu del món, que estiguin canviant la societat i els negocis amb les seves innovacions en biotecnologia i medicina, maquinari informàtic i electrònic, programari, Internet, intel·ligència artificial, robòtica, telecomunicacions, nanotecnologia i materials, energia o transport. D'aquesta manera, premia la innovació, l'enginy i els avenços cap als reptes més importants del món.

Busca, doncs, "les persones que siguin capaços de materialitzar les idees fascinants, inspiradores i originals que revolucionaran el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim". Sergey Brin, un dels fundadors de Google, i Mark Zuckerberg, el fundador de Facebook, han estat premiats en edicions anteriors.

Cada any es publica una llista amb els i les joves seleccionats. Les convocatòries s'organitzen per regions. Ara està oberta la convocatòria europea, que premiarà 35 persones. Hi ha l'opció de presentar-s'hi com a candidat/a i també la de nominar una altra persona. La data límit per fer-ho és el 12 de març.

El fet de ser seleccionat/da no comporta un premi econòmic, sinó que, serveix de reconeixement de la trajectòria i el potencial de les persones més prometedores en l'àmbit de les tecnologies emergents.