El projecte planteja diversos cursos virtuals relacionats amb les tecnologies de la informació per a col·lectius vulnerables i promou la formació en ciberseguretat per a dones. Llegeix tots els detalls!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Recentment, l’INCO Academy ha posat en marxa diversos cursos virtuals relacionats amb les tecnologies de la informació i de la comunicació. En aquest sentit, la voluntat és acompanyar els col·lectius vulnerables i afavorir la seva capacitació digital amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i les seves possibilitats dins de l’àmbit laboral. Per aquest motiu, l’INCO Academy bonifica 400 places, oferint a les persones seleccionades cursar les propostes formatives de manera gratuïta i amb el suport de persones tutores de manera sincrònica i de manera asincrònica. En concret, actualment, l’INCO Academy dinamitza diferents propostes formatives en línia: Data Analytics, IT Support, Digital Marketing & E-commerce, User Experience, Project Management i Cybersecurity.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

Paral·lelament, l’INCO Academy, amb la col·laboració de la Fundació Women4Cyber, ha presentat una proposta formativa per a endinsar-se en l’àmbit de la ciberseguretat. Pensada exclusivament per a dones, es tracta d’un programa formatiu en línia que s’ofereix de manera gratuïta i que compta amb la col·laboració de persones tutores i amb el suport de persones expertes del sector i permet l’obtenció d’un certificat acreditatiu. En concret, els continguts de la proposta formativa giren al voltant dels fonaments bàsics de la ciberseguretat, els riscos, les amenaces, les vulnerabilitats, els controls de seguretat, les eines i les maneres de donar resposta.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.