"I si el meu futur és a les TIC?". Amb aquesta senzilla pregunta l'entitat Mithra de Santa Coloma de Cervelló ha animat a les nenes i joves del municipi a reflexionar sobre les seves sortides professionals en l'àmbit de la tecnologia. Es tracta d'una acció emmarcada dins del Dia Internacional de les Dones.

Noies i Tecnologia: noves professions
Noies i Tecnologia: noves professions. 2016. Font: Blog de Mithra. Llicència: Tots els drets reservats.

En el document, que es va presentar davant de noies estudiants de secundària i Batxillerat durant el 8 de març, es mostren algunes dades comparatives sobre el percentatge d'estudiants dones i homes en carreres tecnològiques, científiques o socials. A més, hi apareix un llistat extens de diferents professions vinculades a l'àmbit TIC i que, sovint, són desconegudes i poc tingudes en comtpe a l'hora d'escolliar una carrera.

Programadores, dissenyadores gràfiques, instal·ladores de telefonia, dinamitzadora digital, video tester... les possibilitats són molt diverses! I vosaltres? Animeu a les vostres petites participants a passar-se al món TIC? Fes clic sobre la imatge per accedir a la presentació!