Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'entitat Mithra de Santa Coloma anima a les nenes a triar carreres tecnològiques

Publicat el 16/03/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Noies i Tecnologia: noves professions
Noies i Tecnologia: noves professions. 2016. Font: Blog de Mithra. Llicència: Tots els drets reservats

"I si el meu futur és a les TIC?". Amb aquesta senzilla pregunta l'entitat Mithra de Santa Coloma de Cervelló ha animat a les nenes i joves del municipi a reflexionar sobre les seves sortides professionals en l'àmbit de la tecnologia. Es tracta d'una acció emmarcada dins del Dia Internacional de les Dones.

En el document, que es va presentar davant de noies estudiants de secundària i Batxillerat durant el 8 de març, es mostren algunes dades comparatives sobre el percentatge d'estudiants dones i homes en carreres tecnològiques, científiques o socials. A més, hi apareix un llistat extens de diferents professions vinculades a l'àmbit TIC i que, sovint, són desconegudes i poc tingudes en comtpe a l'hora d'escolliar una carrera.

Programadores, dissenyadores gràfiques, instal·ladores de telefonia, dinamitzadora digital, video tester... les possibilitats són molt diverses! I vosaltres? Animeu a les vostres petites participants a passar-se al món TIC? Fes clic sobre la imatge per accedir a la presentació!