La primera setmana del mes d’octubre, va posar el focus en l’actualització dels navegadors i va compartir quatre vídeos curts sobre Edge, Safari, Firefox i Chrome. Vols saber-ne més?

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

De la mà del programa Internet Segura, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya se suma al Mes Europeu de la Ciberseguretat, una campanya anual dedicada a promoure la ciberseguretat entre ciutadania i organitzacions europees. Al llarg de les quatre setmanes del mes d’octubre, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya sensibilitza a través de les xarxes socials al voltant de quatre temàtiques claus: l’actualització dels navegadors Edge, Safari, Firefox i Chrome, el ransomware, el phising i el robatori de dades.

En concret, la primera setmana del mes d’octubre, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i el Programa Internet Segura van posar el focus en l’actualització dels navegadors i van compartir quatre vídeos curts que exemplificaven com s’havia de dur a terme aquesta operació en funció dels diferents tipus de navegadors: Edge, Safari, Firefox i Chrome. La següent setmana, la segona de la campanya, se centrarà en el ransomware.

#MesEUCiber #CyberSecMonth #ECSM